Stor uppblåsbar spikmatta för ryggen

599,00 kr

Den ursprungliga designen som är lämplig för hela baksidans kropp: stuss/ländrygg, ländrygg/bröstrygg eller bröstrygg/nacke. Denna ryska spikmatta för ryggen är utmärkt för avkoppling och meditation, såväl som för behandling av spända muskler i ryggen eller nacken.

Spikmattan för ryggen är uppblåsbar, vilket gör att den anpassar sig efter kroppens form, justerar trycket och samtidigt ger stöd och når alla områden, såsom nacken och svanken. Om du föredrar en mer intensiv behandling kan du använda den ryska spikmattan utan att blåsa upp den.

Beskrivning

Uppblåsbar spikmatta för ryggen

Originalmodellen som kan användas för hela kroppens baksida: säte/ländrygg, ländrygg/bröstrygg eller bröstrygg/nacke. Denna matta lämpar sig väl för avslappning och meditation, samt för behandling av spända muskler i rygg eller nacke.

Spikmattan är uppblåsbar och bra för ryggen, vilket medger att den formar sig efter kroppen, reglerar trycket och samtidigt stödjer och kommer åt överallt, till exempel i nacke och svank. Du som vill ha en kraftfullare behandling använder mattan utan att blåsa upp den, en rysk spikmatta är mycket effektiv.

Så använder du spikmattan på ryggen:

Blås upp den ryska spikmattan till cirka två centimeters tjocklek. Första gången du provar mattan bör du begränsa användningen till maximalt tio minuter, för att iaktta kroppens reaktioner. Därefter kan du utöka tiden till 30 – 40 minuter.

Mattan stimulerar blodcirkulationen och därmed transporten av slaggprodukter i kroppen, på samma sätt som vid massage. Drick därför gärna vatten efter behandlingen.

  • Mått: 68 x 38 cm
  • Material: Väv
  • Färg: Blå
  • Antal spikar: 4158
  • Skötselråd: Maskintvätt 30°Avlägsna skumgummi och vänd ut och in innan tvätt. Mattan får inte torktumlas.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.