Uppblåsbar Akupressurmatta i blå väv, resemodell

329,00 kr

Akupressurmatta, liten i väv

Mattan  i resemodell, en liten spikmatta som enkelt kan tas med eller användas som ett komplement till en större matta. Den mindre mattan är lätt att placera och används med fördel för behandling av till exempel fötter, ben, armar eller nacke.

Beskrivning

Uppblåsbar Akupressurmatta i Resemodell

Den här uppblåsbara akupressurmattan i resemodell är din ultimata följeslagare för avslappning och lindring av muskelspänningar på resande fot. Utformad med tanke på bärbarhet och effektivitet, den gör det enkelt att få fördelarna med akupressur var du än befinner dig.

Mångsidig och praktisk, den här resevänliga akupressurmattan kan användas på olika delar av kroppen – från säte och ländrygg till nacke och axlar – för att lindra spänningar och främja cirkulationen. Du kan justera trycket enkelt genom att blåsa upp eller tömma mattan till önskad nivå.

Reglerbart Tryck för Individuella Behov

Tack vare dess uppblåsbara natur, den här akupressurmattan anpassar sig efter din kroppsform, ger fullständigt stöd och verkar på varje punkt effektivt. Om du föredrar en mer intensiv behandling, använd helt enkelt mattan utan att blåsa upp den.

Denna matta är utrustad med hundratals spikpunkter som är strategiskt placerade för att stimulera kroppens akupressurpunkter. Genom att rikta in sig på dessa punkter, kan mattan hjälpa till att frigöra blockeringar i energiflödet, lindra smärta och spänningar och öka cirkulationen.

Perfekt för Resor

Den här akupressurmattan är inte bara effektiv, utan också extremt bärbar. När den är tömd kan den enkelt rullas ihop och packas ner i din resväska eller ryggsäck. Det gör den perfekt för att ta med på resor, att använda på kontoret, eller för att bara ha hemma för daglig avslappning och stresslindring.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.